Ценовник

 
Апартмани Термин Цена со користење на клима уред
за 2 лица 01.07 - 25.08 25 € 30 €
вон сезона 20 € 25 €
за 3 лица 01.07 - 25.08 30 € 35 €
вон сезона 25 € 30 €
за 4 лица 01.07 - 25.08 35 € 40 €
вон сезона 30 € 35 €

Цените се прикажани по апартман на ден
© Copyright Апартмани Јоце, тел. +389 46 252 208 ; +389 70 307 293