За Нас

Куќата располага со 8 апартмани (2 - двокреветни, 5 - трокреветни, 1 - четворокреветен). Апартманите се нови и најсовремено опремени. Секој апартман располага со:
француски лежаи
сопствено WC и бања со туш кабини
мини кујна
фрижидер
тераса
ТВ со приклучена кабловска телевизија
сопствен паркинг
парно греење
Прекрасен двор со фонтана
Клима уред
Интернет пристап
Комплет опрема за бања
Услуга - перење алишта

Локација


View apt Joce in a larger map

Куќата се наоѓа во центарот на Охрид. На 100 m од куќата се наоѓа Тим маркет кој работи цела ноќ. На оддалеченост од 150 од куќата се наоѓа многу ефтин ресторан, на 150 m се наоѓа градското шеталиште, чаршијата, градскиот пазар, а на 250 m се наоѓа шеталиштето покрај Охридското Езеро.

Карактеристика на куќата

Кликнете на секоја од сликите за да се отвори поголема

Големото гостопримство на домаќините кои наутро ќе ве послужат со кафе, чај или домашна ракија. Куќата е лоцирана на тивко и мирно место место, кое допринесува за вистински пријатен одмор.

 

Добродојдовте на страницата
на Апартмани ЈОЦЕ.

© Copyright Апартмани Јоце, тел. +389 46 252 208 ; +389 70 307 293